Για τους λάτρεις των γεύσεων με άνηθο, εδώ έχουμε μια μακράνωση από αστεροειδή άνηθο, επίσης γνωστό ως "μπαντιάν" και την διάσημη βανίλια από τη Μαδαγασκάρη που προσφέρει γλυκύτητα και στρογγυλότητα σε αυτή την ποιότητα
Κατάσταση:Νέο προϊόν
Χώρα:Γαλλία
Περιοχή παραγωγής:Νορμανδία
Ονομασία:Λικέρ με Καλαβότ
Έτος:2020
Αλκοόλ:26°
Περιεκτικότητα:50cl
Ο βαλσάμικος ξίδι από την Ελλάδα είναι πικάντικος και γεμάτος γεύση και μπορεί να ανταγωνιστεί άνετα τα απαιτητικά ιταλικά προϊόντα. Προέρχεται από μια φιλική βιοτεχνία στην Καλαμάτα, η οποία δίνει μεγάλη σημασία στη βιωσιμότητα και τις παραδοσιακές συνταγές.
Η κρέμα βαλσάμικου είναι ένας επιτυχημένος συνδυασμός συμπυκνωμένου μούστου σταφυλιού και παλαιωμένου βαλσάμικου ξιδιού. Με τον γλυκόξινο χαρακτήρα της, είναι ιδανική για μαρινάρισμα κρέατος ή ψαριού και για διακόσμηση σαλατών ή πιάτων λαχανικών. Δώστε στο σαλάτα ντομάτας-μοτσαρέλας σας μια ξεχωριστή γεύση με την κρέμα βαλσάμικου της Terra Creta.
250 ml
Ομάδα χαρτιών που παράγονται αποκλειστικά από κυτταρίνη (1η Ίνα)
Ομάδα χαρτιών που παράγονται από κυτταρίνη και ξυλοπολτό (Εφημερίδα και 3η Ίνα)
Ομάδα χαρτιών που παράγονται από μείγμα κυτταρίνης και ανακυκλωμένου χαρτιού (Κρόμα, κυματοειδές χαρτόνι)
Ομάδα χαρτιών που παράγονται από κυτταρίνη με χαμηλή απόδοση ανακύκλωσης (Κουσέ χαρτιά)